Eigenaren Antonino Ballarino en Anja Kellner delen hun passie voor de authentieke Italiaanse keuken en Italiaanse wijnen.

Antonino heeft Siciliaanse wortels. Zijn passie voor wijnen is hem met de paplepel ingegoten op de kleine wijngaard van zijn vader aan de voet van de Etna op het eiland Sicilië. Daar studeerde hij ook op de Hogere Hotelschool. Zijn officiële sommelier diploma behaalde Antonino in 2008, maar hij was officieus het grootste deel van zijn werkzame leven al wijnexpert en gastheer voor een van de grootste internationale hotelketens.

Anja ontdekte haar passie voor de traditionele Italiaanse keuken & de wijnen tijdens haar reizen door de verschillende streken van Italië. Zij was al snel gecharmeerd van de Italiaanse gastvrijheid. Toen restaurant Momenti op haar pad kwam twijfelde zij dan ook geen enkel moment om hier onderdeel van uit te willen maken & “la dolce vita” samen met Antonino naar Brielle te brengen. Gastvrijheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

In de keuken van Momenti wordt gebruik gemaakt van verse kwaliteitsproducten gerelateerd aan de seizoenen. Daarnaast kunt u bij ons elke maand van een nieuw regiomenu genieten, waarbij wij speciale streekgerechten uit een van de 20 Italiaanse regio’s serveren. De klassieke gerechten van chef Davide bestaan uit verse en pure ingrediënten (“prodotti tipici” D.O.P. en I.G.P.), gepresenteerd in een modern jasje. Hij bereidt deze met veel liefde voor het product, en de met zorg uitgekozen wijnen maken uw bezoek tot een fantastisch Moment(i).

A presto a Momenti!