Voorgerechten

Antipasti

  • 27.50

    Piatto terra e mare (voor 2 personen)

    Selectie van verschillende soorten vis, vlees, kaas en groenten 

  • 14.50

    Peperoni ripieni di carne e formaggio caprino serviti su crema di pistacchio

    Kleine paprika’s gevuld met rundvlees en geitenkaas, geserveerd op een crème van pistache

  • 13.50

    Tartara vegetariana su crema di Grana Padano

    Tartaar van rauwe groenten, geserveerd met een crème van Grana Padano Ⓥ

  • 14.50

    Prosciutto crudo di Parma e mozzarella di bufala Campana

    Gerijpte parmaham geserveerd met buffelmozzarella

  • 15.50

    Tagliata di crudo di tonno con insalata di arance e cipolla

    Getrancheerde rauwe tonijnfilet geserveerd op een salade van sinaasappel en ui

Pasta

Primi

  • 14.50

    Trofie al pesto Ligure

    Verse pasta geserveerd met huisgemaakte basilicum pesto Ⓥ

  • 15.50

    Risotto agli asparagi verdi profumato con erbe primaverili

    Risotto met groene asperges en geparfumeerd met lentekruiden Ⓥ

  • 15.50

    Tortelloni neri al salmone flambati alla vodka

    Verse zwarte tortelli gevuld met zalm, geserveerd op een saus van zalm en wodka

  • 14.50

    Penne alla “Regina di Monza”

    Penne met Toscaanse worstragout en saffraan

Hoofdgerechten

Secondi

  • 29.50

    Filetto di Manzo al pepe rosa

    Rundertournedos geserveerd op een saus van roze peper

  • 22.50

    Fettine di pollo alla Pizzaiola

    Kipfilets met tomaten- en oregano saus, gegratineerd met mozzarella en geserveerd met groenten en aardappel

     

  • 25.50

    Pesce spada su salsa di capperi

    Zwaardvis geserveerd op een saus van kappertjes

  • 24.50

    Branzino al cartoccio

    In folie gebakken zeebaars uit de oven geserveerd met seizoensgroenten

Desserts

Dolci

  • 8.75

    Budino al cioccolato e peperoncino

    Kleine chocoladepudding met chilipepers

  • 8.75

    Tiramisu classico al Brachetto e lamponi

    Tiramisù met frambozen en Brachetto

  • 8.50

    Torta dello chef

    Huisgemaakte taart van de chef

  • 14.50

    Selezione di formaggi

    Een selectie van Italiaanse kazen 

Klassiekers & Chefmenu

I Classici di Momenti
Menu degustazione dello Chef

  • 12.95

    Carpaccio Cipriani alla moda dell’Harry’s bar di Venezia

    Rundercarpaccio met cipriani saus

    Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende,
    met een dressing van mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk,
    zout en peper. Het gerecht werd bedacht in 1950 in Venetië, Italië. Giuseppe
    Cipriani, de toenmalig eigenaar van Harry’s Bar in Venetië, had vele
    beroemde stamgasten, onder wie Charlie Chaplin en Ernest Hemingway.
    Een Venetiaanse gravin, Amalia Nani Mocenigo, was ook een veel geziene
    gast. Zij leed aan bloedarmoede en moest van haar dokter rauw rood vlees
    eten. Cipriani bedacht daarop de carpaccio-schotel. Hij noemde dit gerecht
    naar de schilder Vittore Carpaccio, van wie op dat moment een toonstelling
    werd gehouden in Venetië. Cipriani werd geïnspireerd door het diepe rood en
    herkenbare geel dat Vittore Carpaccio in zijn schilderijen gebruikte.

  • 17.95

    Pappardelle al pomodoro e basilico flambata alla Vecchia Romagna

    Pasta met tomatensaus, geflambeerd met Vecchia Romagna brandy in Grana Padano kaas  

    Een pasta die in de jaren 80 beroemd werd in de regio Emilia Romagna.
    De eenvoudige pasta met tomatensaus en basilicum wordt geflambeerd
    met Vecchia Romagna, de beroemdste italiaanse brandy. De pasta wordt
    afgemaakt in een grote Grana Padano kaas, een kaas die sinds de 12e eeuw
    wordt geproduceerd in de Povlakte in noord Italië. De kaas is niet zo vet, en
    wordt langzaam gerijpt van de melk van koeien die op grasweiden grazen.

  • 9.95

    Tortino caldo al cioccolato

    Warm cakeje van pure chocolade geserveerd met huisgemaakt ijs

  • 38.50

    3-gangen menu van onze klassiekers 

  • 52.50

    Menu degustazione dello Chef

    Speciaal 4- gangen verrassingsmenu van onze chef
    Bij elke gang (voorgerecht, pasta, hoofdgerecht en dessert) krijgt u
    twee verschillende kleine gerechten geserveerd.

Regiomenu

Menu regionale Sicilia
Regiomenu Sicilië

  • 14.00

    ANTIPASTO – Voorgerecht

    Tagliolini al nero di seppia

    Verse zwarte tagliolini met een saus van tomaat en inktvis

  • 24.00

    Secondo – Hoofdgerecht

    Fettine di vitello alla Catanese

    Kalfsoesters met aubergine en tomaat, geserveerd met een crème van basilicum en een puree van paarse bloemkool

  • 9.50

    Dolce – Dessert

    Trio di cannolicchi

    Trio van ambachtelijke Siciliaanse cannolicchi, gevuld met verse ricotta crème

  • 42.50

    3- gangen regiomenu Sicilië

Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen, allergieën en overige voorkeuren. Meld het ons, wij adviseren u graag.

Onze vegetarische gerechten herkent u aan het volgende symbool: Ⓥ