Voorgerechten

Antipasti

  • 27.50

    Piatto terra e mare (voor 2 personen)

    Selectie van verschillende soorten vis, vlees, kaas en groenten 

  • 13.50

    Finissima di barbabietola con arance e caprino

    Fijngesneden rode biet geserveerd met sinaasappel, geitenkaas en walnoten Ⓥ

  • 13.50

    Involtino di verza, salsiccia e provolone

    Savooiekoolrolletjes gevuld met Zuid-Italiaanse worst en provolone kaas

  • 13.50

    Millefoglie di melanzane su crema di cacio

    Millefeuille van aubergine op een crème van cacio kaas Ⓥ

  • 14.50

    Vellutata di ceci con cozze e vongole

    Crème van kikkererwten geserveerd met mosselen en kokkels

Pasta

Primi

  • 14.50

    Tortelli di zucca con crema al burro e salvia e cantuccini

    Tortelli gevuld met pompoen, geserveerd met boter-salie saus en Toscaanse amandelkruim Ⓥ

  • 15.50

    Risotto con radicchio e taleggio, profumato con il miele

    Risotto met roodlof, taleggio kaas en een vleugje honing Ⓥ

  • 16.00

    Tagliolini al pesto di menta e gamberetti

    Tagliolini met garnalen en muntpesto

  • 13.50

    Penne all’Amatriciana

    Penne met tomatensaus, ui en pancetta

Hoofdgerechten

Secondi

  • 26.50

    Ossobuco di vitello alla Milanese

    Gestoofde kalfsschenkel geserveerd met saffraan risotto

  • 23.50

    Petto di faraona con mandorle su crema al sedano rapa

    Parelhoenborst met amandelen, geserveerd op een crème van knolselderij

     

  • 24.50

    Filetto di salmone su asparagi verdi e “salamarigghiu”

    Zalmfilet op groene asperges, geserveerd met een dressing van olijfolie en kruiden

  • 23.50

    Orata su crema di finocchio

    Zeebrasem geserveerd op een venkelcrème

Desserts

Dolci

  • 9.75

    Pere cotte al vino bianco e rosso con gelato

    Duo van gekookte peren in rode en witte wijn, geserveerd met ijs

  • 8.75

    Tiramisù tradizionale all’amaretto e caffè

    Klassieke tiramisù met koffie en Amaretto

  • 8.50

    Torta dello chef

    Huisgemaakte taart van de chef

  • 14.50

    Selezione di formaggi

    Een selectie van Italiaanse kazen 

Klassiekers & Chefmenu

I Classici di Momenti
Menu degustazione dello Chef

  • 12.75

    Carpaccio Cipriani alla moda dell’Harry’s bar di Venezia

    Rundercarpaccio met cipriani saus

    Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende,
    met een dressing van mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk,
    zout en peper. Het gerecht werd bedacht in 1950 in Venetië, Italië. Giuseppe
    Cipriani, de toenmalig eigenaar van Harry’s Bar in Venetië, had vele
    beroemde stamgasten, onder wie Charlie Chaplin en Ernest Hemingway.
    Een Venetiaanse gravin, Amalia Nani Mocenigo, was ook een veel geziene
    gast. Zij leed aan bloedarmoede en moest van haar dokter rauw rood vlees
    eten. Cipriani bedacht daarop de carpaccio-schotel. Hij noemde dit gerecht
    naar de schilder Vittore Carpaccio, van wie op dat moment een toonstelling
    werd gehouden in Venetië. Cipriani werd geïnspireerd door het diepe rood en
    herkenbare geel dat Vittore Carpaccio in zijn schilderijen gebruikte.

  • 17.50

    Pappardelle al pomodoro e basilico flambata alla Vecchia Romagna

    Pasta met tomatensaus, geflambeerd met Vecchia Romagna brandy in Grana Padano kaas  

    Een pasta die in de jaren 80 beroemd werd in de regio Emilia Romagna.
    De eenvoudige pasta met tomatensaus en basilicum wordt geflambeerd
    met Vecchia Romagna, de beroemdste italiaanse brandy. De pasta wordt
    afgemaakt in een grote Grana Padano kaas, een kaas die sinds de 12e eeuw
    wordt geproduceerd in de Povlakte in noord Italië. De kaas is niet zo vet, en
    wordt langzaam gerijpt van de melk van koeien die op grasweiden grazen.

  • 9.75

    Tortino caldo al cioccolato

    Warm cakeje van pure chocolade geserveerd met huisgemaakt ijs

  • 37.50

    3-gangen menu van onze klassiekers 

  • 52.50

    Menu degustazione dello Chef

    Speciaal 4- gangen verrassingsmenu van onze chef
    Bij elke gang (voorgerecht, pasta, hoofdgerecht en dessert) krijgt u
    twee verschillende kleine gerechten geserveerd.

Regiomenu

Menu regionale Lombardia
Regiomenu Lombardije

  • 13.50

    ANTIPASTO – Voorgerecht

    Bresaola della Valtellina D.O.P. con insalata di funghi

    Luchtgedroogde ossenhaas met een salade van paddenstoelen

  • 25.00

    Secondo – Hoofdgerecht

    Filetto di vitello al Gorgonzola

    Kalfstournedos met Gorgonzola roomsaus

  • 7.50

    Dolce – Dessert

    Torta “Fetta al latte”

    Huisgemaakte chocoladetaart gevuld met melk crème

  • 42.50

    3- gangen regiomenu Lombardije

Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen, allergieën en overige voorkeuren. Meld het ons, wij adviseren u graag.

Onze vegetarische gerechten herkent u aan het volgende symbool: Ⓥ