Voorgerechten

Antipasti

  • 23.75

    Piatto terra e mare (voor 2 personen)

    Selectie van verschillende soorten vis, vlees, kaas en groenten 

  • 12.50

    Mozzarella di bufala campana D.O.P. con pomodoro e pesto di basilico

    Buffelmozzarella met tomaten en huisgemaakte basilicum pesto Ⓥ

  • 13.50

    Prosciutto San Daniele D.O.P. e melone

    San Daniele ham (12 maanden gerijpt) geserveerd met meloen 

  • 13.50

    Capesante su crema di piselli e pancetta croccante

    Sint-Jacobsschelpen op een crème van doperwten, geserveerd met krokante pancetta 

  • 13.50

    Sfera di salmone ripiena di avocado

    Bonbon van rauwe zalm gevuld met avocado, geserveerd met een emulsie van peterselie en citrus zest 

Pasta

Primi

  • 13.50

    Trofie al pesto genovese

    Trofie pasta met traditionele basilicum pesto uit de Bloemenrivièra Ⓥ 

  • 13.50

    Penne alla Norma

    Penne met tomatensaus, gefrituurde aubergine en Siciliaanse gezouten ricotta kaas

  • 15.00

    Risotto con zucchine e gamberetti mantecato al mascarpone

    Risotto met courgette, garnalen en mascarpone 

  • 14.50

    Raviolacci prosciutto crudo e fichi

    Grote ravioli gevuld met ricotta en rauwe ham, geserveerd met een boter-vijgen saus 

Hoofdgerechten

Secondi

  • 26.50

    Filetto di manzo in crosta di rucola con salsa al vino rosso

    Rundertournedos met een rucola korst, geserveerd met een rode wijnsaus 

  • 19.95

    Involtini di pollo con prosciutto e provolone

    Gepaneerde kiprolletjes gevuld met achterham en provolone kaas, geserveerd op een kaascrème 

  • 22.50

    Branzino all’acqua pazza

    Gebakken zeebaars in ‘gek water’ met witte wijn, cherry tomaten, kappertjes en olijven 

  • 24.50

    Spiedini di gamberoni con caponata siciliana

    Garnalenspiesjes uit de oven op een bed van gestoofde Siciliaanse groenten 

Desserts

Dolci

  • 9.75

    Tortino al cioccolato bianco

    Warm cakeje van witte chocolade geserveerd met huisgemaakt ijs 

  • 8.50

    Tiramisù al limoncello e fragole

    Huisgemaakte tiramisù met limoncello en aardbeien 

  • 9.50

    Budino al basilico con gocce di grappa e agrumi

    Ambachtelijke basilicum roompudding met grappa druppels en citrus zest 

  • 13.00

    Piatto di formaggi

    Een selectie van Italiaanse kazen 

Klassiekers & Chefmenu

I Classici di Momenti
Menu degustazione dello Chef

  • 12.50

    Carpaccio Cipriani alla moda dell’Harry’s bar di Venezia

    Rundercarpaccio met cipriani saus

    Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende,
    met een dressing van mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk,
    zout en peper. Het gerecht werd bedacht in 1950 in Venetië, Italië. Giuseppe
    Cipriani, de toenmalig eigenaar van Harry’s Bar in Venetië, had vele
    beroemde stamgasten, onder wie Charlie Chaplin en Ernest Hemingway.
    Een Venetiaanse gravin, Amalia Nani Mocenigo, was ook een veel geziene
    gast. Zij leed aan bloedarmoede en moest van haar dokter rauw rood vlees
    eten. Cipriani bedacht daarop de carpaccio-schotel. Hij noemde dit gerecht
    naar de schilder Vittore Carpaccio, van wie op dat moment een toonstelling
    werd gehouden in Venetië. Cipriani werd geïnspireerd door het diepe rood en
    herkenbare geel dat Vittore Carpaccio in zijn schilderijen gebruikte.

  • 16.50

    Pappardelle al pomodoro e basilico flambata alla Vecchia Romagna

    Pasta met tomatensaus, geflambeerd met Vecchia Romagna brandy in Grana Padano kaas  

    Een pasta die in de jaren 80 beroemd werd in de regio Emilia Romagna.
    De eenvoudige pasta met tomatensaus en basilicum wordt geflambeerd
    met Vecchia Romagna, de beroemdste italiaanse brandy. De pasta wordt
    afgemaakt in een grote Grana Padano kaas, een kaas die sinds de 12e eeuw
    wordt geproduceerd in de Povlakte in noord Italië. De kaas is niet zo vet, en
    wordt langzaam gerijpt van de melk van koeien die op grasweiden grazen.

  • 9.75

    Tortino caldo al cioccolato

    Warm cakeje van pure chocolade geserveerd met huisgemaakt ijs

  • 32.50

    3-gangen menu van onze klassiekers 

  • 49.50

    Menu degustazione dello Chef

    Speciaal 4- gangen verrassingsmenu van onze chef
    Bij elke gang (voorgerecht, pasta, hoofdgerecht en dessert) krijgt u
    twee verschillende kleine gerechten geserveerd.

Regiomenu

Regiomenu Sicilië

  • 14.50

    Antipasto – Voorgerecht

    Tagliolini gamberi e pistacchio

    Tagliolini met garnalen, pistache, cherry tomaten en witte wijn 

  • 19.75

    Secondo – Hoofdgerecht

    Fettine di vitello con salsa al Marsala

    Kalfsoesters met Marsala wijnsaus 

  • 7.95

    Dolce – Dessert

    Cannolo Scomposto

    Eigentijdse Siciliaanse Cannolo, geserveerd met ricotta crème, chocolade, pistache en citroen 

  • 35.00

    3- gangen regiomenu Sicilië

Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen, allergieën en overige voorkeuren. Meld het ons, wij adviseren u graag.

Onze vegetarische gerechten herkent u aan het volgende symbool: Ⓥ