Voorgerechten

Antipasti

  • 26.50

    Piatto terra e mare (voor 2 personen)

    Selectie van verschillende soorten vis, vlees, kaas en groenten 

  • 13.50

    Carne cruda alla piemontese

    Rundertartaar met paddestoelen en truffelolie 

  • 12.50

    Polpette di pane con crema di cannellini e emulsione di burrata

    Broodballetjes op een crème van cannellini bonen en een burrata-emulsie Ⓥ 

  • 13.50

    Turbanti di sogliola e zucchine

    Tulband van tongfilet en courgette 

  • 14.50

    Tagliata di crudo di tonno con insalata di arance e cipolla

    Getrancheerde rauwe tonijnfilet met sinaasappel en gearomatiseerde uien 

Pasta

Primi

  • 13.50

    Tagliatelle al ragu’ di cinghiale

    Tagliatelle met wildzwijn ragout 

  • 13.50

    Penne con zucca e salsiccia toscana

    Penne met een saus van pompoen en Toscaanse worst 

  • 15.50

    Rigatoni al sugo di pesce spada

    Rigatoni met een saus van zwaardvis 

  • 13.50

    Conchiglie con lenticchie e verdure

    Schelpenpasta met linzen en verschillende verse groenten Ⓥ 

Hoofdgerechten

Secondi

  • 26.50

    Filetto di manzo su crema di castagne e emulsione di tartufo nero

    Rundertournedos op een crème van kastanje, geserveerd met roodlof, zoete aardappel & truffelsaus 

  • 21.50

    Stufato di vitello con patate

    Stoofpotje van kalfsvlees met aardappelen en paddestoelen 

     

  • 20.50

    Tacchino farcito con salsa ai mirtilli rossi

    Gevulde kalkoenrollade geserveerd met romanesco, aardappelpuree en een saus van bosbessen 

     

  • 25.50

    Orata all’arancia e zafferano

    Zeebrasem op een saus van sinaasappel en saffraan, geserveerd met een gevulde tomaat 

Desserts

Dolci

  • 8.50

    Panna cotta bigusto al bicchiere di cioccolata e menta

    Panna cotta duo van chocolade en munt 

  • 8.50

    Tiramisù al marsala e pistacchio

    Huisgemaakte tiramisù met pistachenoten en Marsala wijn 

  • 8.50

    Pasta frolla con mele caramellate

    Spritsgebak met gekarameliseerde appel & een bolletje ijs 

  • 13.50

    Piatto di formaggi

    Een selectie van Italiaanse kazen 

Klassiekers & Chefmenu

I Classici di Momenti
Menu degustazione dello Chef

  • 12.50

    Carpaccio Cipriani alla moda dell’Harry’s bar di Venezia

    Rundercarpaccio met cipriani saus

    Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende,
    met een dressing van mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk,
    zout en peper. Het gerecht werd bedacht in 1950 in Venetië, Italië. Giuseppe
    Cipriani, de toenmalig eigenaar van Harry’s Bar in Venetië, had vele
    beroemde stamgasten, onder wie Charlie Chaplin en Ernest Hemingway.
    Een Venetiaanse gravin, Amalia Nani Mocenigo, was ook een veel geziene
    gast. Zij leed aan bloedarmoede en moest van haar dokter rauw rood vlees
    eten. Cipriani bedacht daarop de carpaccio-schotel. Hij noemde dit gerecht
    naar de schilder Vittore Carpaccio, van wie op dat moment een toonstelling
    werd gehouden in Venetië. Cipriani werd geïnspireerd door het diepe rood en
    herkenbare geel dat Vittore Carpaccio in zijn schilderijen gebruikte.

  • 17.50

    Pappardelle al pomodoro e basilico flambata alla Vecchia Romagna

    Pasta met tomatensaus, geflambeerd met Vecchia Romagna brandy in Grana Padano kaas  

    Een pasta die in de jaren 80 beroemd werd in de regio Emilia Romagna.
    De eenvoudige pasta met tomatensaus en basilicum wordt geflambeerd
    met Vecchia Romagna, de beroemdste italiaanse brandy. De pasta wordt
    afgemaakt in een grote Grana Padano kaas, een kaas die sinds de 12e eeuw
    wordt geproduceerd in de Povlakte in noord Italië. De kaas is niet zo vet, en
    wordt langzaam gerijpt van de melk van koeien die op grasweiden grazen.

  • 9.75

    Tortino caldo al cioccolato

    Warm cakeje van pure chocolade geserveerd met huisgemaakt ijs

  • 36.00

    3-gangen menu van onze klassiekers 

  • 49.50

    Menu degustazione dello Chef

    Speciaal 4- gangen verrassingsmenu van onze chef
    Bij elke gang (voorgerecht, pasta, hoofdgerecht en dessert) krijgt u
    twee verschillende kleine gerechten geserveerd.

Regiomenu

Menu regionale Piemonte
Regiomenu Piëmont

  • 13.00

    ANTIPASTO – Voorgerecht

    Agnolotti del Plin

    Verse pasta gevuld met rundvlees, geserveerd met vleesbouillon

  • 24.50

    Secondo – Hoofdgerecht

    Tagliata di vitello al Barolo su polenta e lenticchie

    Tournedos van kalfsvlees, geserveerd met polenta, linzen en een rode wijnsaus

  • 7.50

    Dolce – Dessert

    Crostata di Nutella

    Huisgemaakte taart met Nutella en hazelnoten & een bolletje ijs

  • 39.50

    3- gangen regiomenu Piëmont

Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen, allergieën en overige voorkeuren. Meld het ons, wij adviseren u graag.

Onze vegetarische gerechten herkent u aan het volgende symbool: Ⓥ