Vegan menu

Menù Vegano
Vegan menu

  • 39.50

    Menù Vegano

    Vegan menu

  • 13.50

    Finissima di barbabietola

    Rode biet | appel | honing

  • 19.50

    Melanzana ripiena al forno

    Gevulde aubergine | tomaat

  • 8.50

    Torta di mirtilli e cioccolato

    Taart | bosbessen | chocolade

Voorgerechten

Antipasti

  • 37.00

    Piatto terra e mare (voor 2 personen)

    Selectie van verschillende soorten vis, vlees, kaas en groenten 

  • 19.95

    Capesante con crema di olive Taggiasche e miele

    Drie Sint-Jacobschelpen | Taggiasche olijven | honing

     

  • 14.50

    Polenta gratinata al forno su crema di spinaci Ⓥ

    Maïsgriesmeel taartje | spinazie crème | kaas Ⓥ

  • 18.50

    Bresaola della Valtellina D.O.P con rucola e pinoli servita con rosmarino

    Luchtgedroogde ossenhaas | rucola | pijnboompitten | rozemarijn dressing

  • 18.50

    Involtini di verza e salsiccia Toscana con Provolone su salsa al pomodoro

    Savooiekool rolletjes | Toscaanse worst | tomaat | provolone kaas

Pasta

Primi

  • 19.50

    Risotto con radicchio e Taleggio D.O.P. Ⓥ

    Risotto | Italiaans witlof | Taleggio kaas Ⓥ

  • 18.50

    Ravioli al limone con crema al timo Ⓥ

    Ravioli | citroen | crème van tijm Ⓥ

  • 19.50

    Tagliolini alle vongole N’duja Calabrese

    Tagliolini | kokkels | pikante salami

  • 18.50

    Orecchiette con broccoli e Speck del Trentino su salsa di melanzane

    Orecchiette | broccoli | spek uit Trentino | aubergine crème

Hoofdgerechten

Secondi

  • 36.50

    Filetto di manzo con crema di sedano rapa profumata al tartufo e radicchio

    Rundertournedos | crème van knolselderij | roodlof | truffelaroma

  • 32.50

    Tagliata di cervo con salsa ai frutti di bosco e romanesco

    Hertenbiefstuk | romanesco | bosvruchten

  • 27.50

    Filetto di salmone su crema al pistacchio

    Zalmfilet | crème van pistache | pastinaak

  • 27.50

    Orata con arancia e zafferano

    Zeebrasem | sinaasappel | saffraan

Desserts

Dolci

  • 9.50

    Crema di ricotta con pere cotte

    Ricotta crème | stoofpeer

  • 9.95

    Tiramisù tradizionale al caffe’ e amaretto

    Traditionele tiramisù | koffie | Amaretto

  • 9.50

    Panna cotta ai fichi secchi e melograno

    Panna cotta | gedroogde vijgen | granaatappel

  • 11.50

    Selezione di formaggi

    Een selectie van exclusieve Italiaanse kazen (3 kazen)

  • 17.50

    Selezione di formaggi

    Een selectie van exclusieve Italiaanse kazen (5 kazen)

Klassiekers & Chefmenu

I Classici di Momenti
Menu degustazione dello Chef

  • 14.50

    Carpaccio Cipriani alla moda dell’Harry’s bar di Venezia

    Rundercarpaccio met cipriani saus

     

  • 21.50

    Pappardelle al pomodoro e basilico flambata alla Vecchia Romagna

    Pasta met tomatensaus, geflambeerd met Vecchia Romagna brandy in Grana Padano kaas  

     

  • 10.50

    Tortino caldo al cioccolato

    Warm cakeje van pure chocolade geserveerd met een bolletje ijs

  • 42.50

    3-gangen menu van onze klassiekers 

  • 57.00

    Menu degustazione dello Chef

    Speciaal 4- gangen verrassingsmenu van onze chef
    Bij elke gang (voorgerecht, pasta, hoofdgerecht en dessert) krijgt u
    twee verschillende kleine gerechten geserveerd.

  • 69.00

    Menu degustazione dello Chef

    Speciaal 5- gangen verrassingsmenu van onze chef
    Bij elke gang (voorgerecht, pasta, hoofdgerecht en dessert) krijgt u
    twee verschillende kleine gerechten geserveerd. Met een extra duo van voorgerechten.

Regiomenu

Menù regionale Lazio
Regiomenu Lazio

  • 17.50

    ANTIPASTO – Voorgerecht

    Tagliatelle alla carbonara

    Tagliatelle | eigeel | pecorino | spek

  • 26.50

    Secondo – Hoofdgerecht

    Saltimbocca alla Romana

    Kalfsoesters | parmaham | salie | wittewijnsaus

     

  • 9.50

    Dolce – Dessert

    Torta ricotta e pere con miele 

    Taart | ricotta | peren | honing

  • 48.50

    3-gangen regiomenu Lazio

    Menù regionale Lazio

     

Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen, allergieën en overige voorkeuren. Meld het ons, wij adviseren u graag.

Onze vegetarische gerechten herkent u aan het volgende symbool: Ⓥ