Antonino heeft in zijn carrière als sommelier en voorzitter van de AIS -Associazione Italiana Sommelier Nederland deelgenomen aan diverse internationale wijnbeurzen, waaronder de Vinitaly in Verona en de Prowein in Shanghai en Düsseldorf. Op deze beurzen & tijdens zijn bezoeken aan diverse Italiaanse wijnhuizen heeft hij onder andere kennis mogen maken met Giuseppe Quintarelli, Romano dal Forno & andere wijnproducenten, sommeliers en wijnkenners, die Antonino tot de dag van vandaag inspireren bij het samenstellen van de unieke wijnkaart van Momenti.

Met een wijnkelder met meer dan 60 Italiaanse wijnen vormt Momenti’s wijnkaart de ideale disgenoot voor de heerlijke gerechten die wij serveren. Tenminste 15 van onze met zorg gekozen wijnen kunnen ook per glas worden besteld, als aperitivo of om eens nieuwe aroma’s te ontdekken.

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom dan eens naar een van onze masterclasses, wijnproeverijen of wijn-spijs-avonden. De enorme variatie aan zowel inheemse als internationale druivenrassen, de verscheidenheid in het terroir en de vele vinificatiemethoden zijn zeker de moeite waard om hier eens dieper in te duiken.

Cin cin!

Bekijk onze wijnkaart als PDF.