Wij hebben een keuken waar je U tegen zegt, en je werkt met verse & pure kwaliteitsproducten gerelateerd aan de seizoenen.
Ons restaurant is gevestigd in het pittoreske Brielle & Italiaans georiënteerd. Dit is vanwege onze grote liefde voor Italië en onze Italiaanse afkomst, maar hierover kunnen we je meer vertellen tijdens een gesprek.
Wij hechten veel waarde aan jouw zelfontwikkeling en investeren daarom ook graag in jou, door je passende trainings-en opleidingsmogelijkheden te bieden. Dit alles naast een mooi salaris, dat trouwens inclusief gezonde personeelsmaaltijd is, met uiteraard een drankje als afsluiter van een geslaagde avond.
Wij stellen initiatief op prijs en verwachten daarom ook veel eigen inbreng. Vrijheid in je functie bieden wij door je verantwoordelijk te stellen, zelfstandigheid van jouw kant is daarom erg belangrijk. En uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe ideeën m.b.t. onze menukaart.
Wij vinden het leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie van assistent chef. Spreekt ons restaurant en de functie jou aan? Stuur ons dan een e-mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!
Het team van Momenti 🧡
management@momenti-brielle.nl