De leukste Italiaanse werkgever van Voorne-Putten zoekt een zelfstandig werkend kok!

Wij hebben een keuken waar je U tegen zegt, en je werkt met verse & pure kwaliteitsproducten gerelateerd aan de seizoenen. Wij hechten veel waarde aan jouw zelfontwikkeling en investeren daarom ook graag in jou, door je passende training -en/ opleidingsmogelijkheden te bieden. Dit alles naast een marktconform salaris, die trouwens inclusief gezonde personeelsmaaltijd is, met uiteraard een drankje als afsluiter van een geslaagde avond.

Ons restaurant is gevestigd in het pittoreske Brielle & Italiaans georiënteerd. Dit is vanwege onze grote liefde voor Italië en Siciliaanse afkomst, maar hierover kunnen we je uiteraard meer vertellen tijdens een gesprek. Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe ideeën om onze menukaart te verbeteren. Wij  stellen initiatief op prijs en verwachten daarom ook veel eigen inbreng. Vrijheid in je functie bieden wij door je verantwoordelijk te stellen, zelfstandigheid van jouw kant is daarom erg belangrijk.

Wij vinden het leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons restaurant en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!  management@momenti-brielle.nl

Het team van Momenti